9G(EEKS)

Tjaaaa! I söndags var det klass picknick med gamla klassen. Det var roligt att se alla igen, och höra hur deras nya skolor är. Saknar 9g, men känns ändå bra med ny skola, ny klass och nya lärare!
Älice and bebisen

BROR!

Tjaaa, har inte orkat bloggat de senaste dagarna. I onsdags fyllde brorsan 18, GRATTIS!


SÖNDAGGGG

Hejhej. Jag har städat mitt rum lite, hjälpt mamma att bära upp saker till vinden och just nu är jag inne på min tredje paus-timme i städningen. Hehe, har käkat popcorn också. Som vanligt. Puss


SLEEPOVER

Tjena! På kvällen drog jag, Lollo & Sara hem till Olivia där hon och Victoria var. Vi lyssnade på musik, gjorde marränger och sjön singstar. Imorgon är det tillbaka till skolan igen, känns tråkigt. Men jag överlever nog!


F1TT4GÄNG3T

Hallå. Då vart man hemma efter en dag i stan med Fittagänget (vi blev kallade det av våran ledare för att vi gick överallt i Paris). Linnéa spelade pingis i Feetfirst, vi åt lunch på Cappola och fikade på Muffin Bakery. Mys!


FÖR EN LÅNG LÅNG TID

Godmorgon! Jag har varit vaken i cirkus en timme nu, och om 45 minuter kommer en städerska som ska städa vårt nya kök. Vi har bott här utan kök i två veckor, och igår blev det klart! Kanske lägga upp någon bild på det sen (:

 


BLACKEBERG

Tja. Dom första 4 dagarna på Blackeberg är avklarade! Började alltså i tisdags, samhällsprogrammet med inriktning kultur. Lite smått läskigt att komma första dagen, men det var bra. Snälla klasskamrater, 26 flickor & 6 pojkar, härligt!BLOGLOVIN'

Följ mig med bloglovin

WEEKEND

Hejhej. Äntligen helg. Den här veckan har gått fort, väldigt fort. Imorgon blir det att träffa Olivia & Linnea från språkresan med Lollo.


JERSEY

8 juli - 28 juli tvåtusentio


RSS 2.0